BRANK

MOBILNE ON-LINE NARUDŽBE

SKINITE APLIKACIJE

Mobilne On-Line narudžbe – narudžbe putem mobitelskih aplikacija su već duže  vremena poznata i popularna stvar.  Koriste se u svim oblastima: picerije, restorani, fast food-ovi, prodavnice elektronike, samoposluge….

Kada je u pitanju ugostiteljska uslužna djelatnost, veliki broj ovih objekata nema svoju vlastitu aplikaciju, nego koriste servise za mobilne narudžbe, gdje su oni jedan objekat među stotinama drugih. Pa ko ih nađe….

Ako želite da imate svoju vlastitu aplikaciju za on-line mobilno naručivanje, da budete sami u toj aplikaciji, da nemate konkurenciju drugih, da ne plaćate proviziju servisima za on-line naručivanje – pogledajte ispod način rada naše aplikacije, uradite učitavanje i instalaciju za neke od primjera koji su Vam interesantni, testirajte; ako imate pitanja, obratite nam se. Trenutno su postavljeni primjeri za Pizzeria i Buregdžinica

Dobijete svoju vlastitu aplikaciju za On-Line naručivanje: budite jedinstveni, budite BRAND

Kada kupac potvrdi narudžbu, dobija potvrdni email sa detaljima te narudžbe, a isporučilac dobija narudžbu na dva mjesta: na email koji je postavio kao zvanični email i u specijalni dio PC aplikacije gdje se upravlja isporukama.

Postoji obimna statistika o svim detaljima poslovanja: koliko je kojih proizvoda naručeno, koliko je prometa napravljeno, koliko je koji proizvod puta pogledan, koliko je puta svaka kategorija otvorena…što vlasnicima (menadžerima) firme daje močan alat za analizu poslovanja.

Dodavanje novih proizvoda, promjene cijena, sadržaja itd..se rade na veoma jednostavan način.

Ako se radi o prodajnom lancu koji ima više prodajnih objekata, svi ovi objekti se smještaju u aplikaciju i kupac bira iz kojeg objekta želi isporuku.